LOADING...

JE WORDT WAT JE DENKT, DENK MET PASSIE.

Vul je gegevens in voor de nieuwsbrief

Vervolgens krijg je een email waarin je moet bevestigen dat je mijn nieuwsbrief wilt ontvangen×
  • SCROLL
  • DOWN

OVER MEZELF

WIE BEN IK..

Mijn naam is Ariane Verrijken, 51 jaar en moeder van 3 dochters. Jarenlang heb ik in het zakenleven gestaan. Het hotelwezen en de vastgoedsector hebben geen geheimen meer voor mij. Hoewel dit pad niet was waar mijn ware passie lag, zorgde het er wel voor dat ik mijn passie vond. Ik stond immers mijn mannetje. Ik hield van de directheid en de mannelijke energie die sterk aanwezig was in beide sectoren en maakte mij die eigen. Gaandeweg merkte ik echter dat ik daardoor privé uit balans was geraakt. Eerder dan mijn scheiding mij bij de pakken liet neerzitten, ging ik op zoek naar mijn aandeel in de problemen.

LEES MEER..

UNLEASH THE POWER WITHIN

Mijn zoektocht bracht me bij de internationale lifecoach Tony Robbins. Zijn manier van coachen sprak me erg aan en al snel schreef ik me in voor een opleiding tot trainer. Gaandeweg besloot ik om me verder te verdiepen in NLP, de methodiek waarop Robbins’ coaching is geïnspireerd, en behaalde ik het internationaal erkend certificaat als trainers training NLP. Ik mixte de power en directheid van Robbins met een aantal andere technieken uit NLP. Dat, in combinatie met energetisch werk, onderhandelingstechnieken en geweldloze communicatie leidde tot de ontwikkeling van mijn eigen coachingstijl.

LEES MEER..

DOKTER VAN OBSTAKELS

‘Ik ben de dokter van de obstakels’, antwoord ik al eens, als mensen me vragen wat ik doe. Er zijn zoveel obstakels op weg naar je doel, dat zelfs je doel vinden soms een obstakel op zich is. Ik streef ernaar om mensen over die blokkades heen te helpen binnen een veilig kader waar groei mogelijk wordt. Ik geloof dat je, om een goede coach te zijn, voeling moet hebben met wat er leeft in je klant. Bijgevolg ben ik zelf ook het hele proces doorgegaan. Voor mij is voelen dan ook een van de assets die je het meest kan ontwikkelen in de zakenwereld. Door terug te gaan voelen, kom je terug in contact met een heel centrale plek, die we zijn kwijtgeraakt door jaren van conditionering: je authentieke zelf.

LEES MEER..

OPLEIDINGEN

30 May '18 - 05 Jun '19

SAMENVATTING SOLO TRIP 1

×

“Het is nooit te laat om te worden wat je had kunnen zijn.” George Eliot

302-426-1698

Loopbaanbegeleiding

Je betaalt slechts 40 euro
per loopbaancheque

Denk je na over een nieuwe stap in je loopbaan?

Ervaar je spanning in je huidige baan?

CONTACT

ADRES

Moretuslei 10

2930 Brasschaat

België

BTW NUMMER

BE0840337427