Uw bedrijf op internet, zonder zorgen.

Wij leveren IT voor bedrijven. Onze diensten zijn snel, makkelijk en betaalbaar, maar ze zijn vooral steengoed. Wat kunnen we vandaag voor u betekenen?

Een professionele website voor een goede prijs

hetbedrijf.nl ontwikkelt voor u een website die op een desktop, tablet en mobiele telefoon goed te bekijken is. Dit hoeft geen duizenden euro's te kosten.

Lees meer over websites

Uw IT zaken goed geregeld

"Hier heb ik geen verstand van daar hebben we een IT-er voor nodig." Herkent u dit? Wij zijn van die IT-ers die u graag helpen met allerlei IT-klussen. Niets is ons te gek!

Lees meer over IT

VoIP bellen in de Cloud

ISDN verdwijnt en VoIP is het alternatief. Wij leveren Hosted VoIP, dat is bellen in de Cloud. Alle functionaliteiten van een professionele telefooncentrale, zonder zorgen.

Lees meer over VoIP

Blijf op de hoogte van hetbedrijf.nl en schrijf u in voor de nieuwsbrief.We werken en hebben gewerkt voor onder andere de volgende klanten:

Rabobank
Ziggo
Yara
Gemeente Goeree-Overflakkee
Plus
United Bible Societies

Ons blog

IT staat nooit stil, daarom schrijven wij regelmatig een blog over actuele en interessante IT en communicatie gerelateerde zaken. Hieronder staan onze laatste drie blogartikelen.

  • Een telefoonnummer voor je bedrijf, vast of mobiel?
    Zie je ze weleens rijden van die busjes en auto’s met een bedrijfsnaam beplakt en daaronder een 06-nummer? Ik heb daar wisselende gedachten over. Aan de ene kant weet je dan precies dat je met een eenmanszaak te maken heb. Kan handig zijn in bow net
  • 8772256220
    Cybersecurity. Een woord waar je anno 2017 niet meer omheen kunt. Het laatste wat je wil als bedrijf is slachtoffer worden van een aanval, waarbij bijvoorbeeld klantgegevens worden buitgemaakt. Denk aan het nieuws over de geruchtmakende hackaanval (314) 606-5843
  • Hallo wereld!
    Hallo wereld! De blog van hetbedrijf.nl is in de lucht. “Hello world!”, zo standaard eigenlijk. Maar waarom niet? De titel stond al klaar in de installatie van Wordpress dus ik heb hem maar overgenomen. Beter dan het standaard artikel te […]

Wij werken samen met gerenommeerde technologiepartners voor een zo goed en optimaal mogelijke dienstverlening.