BIOGOLD CREAM - FORMULASI CENDAWAN MEKAH

KEAJAIBAN CENDAWAN MEKAH

Keunikan BioGold Cream
Go to Krim

Krim

Krim mendapat khasiat secara semulajadi daripada proses fermentasi benih cendawan mekah. Titisan air penawar seperti air embun akan terhasil di dalam krim.

Go to CENDAWAN MEKAH

CENDAWAN MEKAH

Proses fermentasi Bio Cendawan Mekah. Pembahagian pernafasannya terdapat buih-buih halus yang sentiasa hidup dan bernafas.

Go to Minyak Zaitun

Minyak Zaitun

Cendawan Mekah telah mencadik adat dengan menjadikan air larut bersama minyak zaitun menghasilan bakteria baik

Mengenai Kami

SELAMAT DATANG KE HBR KOMBUCHA VENTURE
Bioteknologi nano CENDAWAN MEKAH

Biogold Cream adalah produk kesihatan dan kecantikan yang hebat keluaran HBR Kombucha Venture, sebuah syarikat yang dimiliki dan diterajui oleh 100% bumiputera. Produk ini dihasilkan melalui proses bioteknologi nano CENDAWAN MEKAH dengan penerapan proses berkualiti tinggi tanpa gangguan bahan-bahan kimia yang terlarang dan merbahaya kepada tubuh badan manusia. Hasilnya adalah produk semulajadi, suci dan bebas dari unsur-unsur yang meragukan

  • Produk ini telah didaftar dan lulus Pensijilan KKM dengan nombor pendaftaran NOT150701032K yang dikeluarkan oleh Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan. Produk ini bebas dari bahan-bahan kimia yang merbahaya dan selamat digunakan.

  • Biogold Cream amat sesuai digunakan untuk semua jenis kulit terutamanya sekali di bahagian kulit muka keranaBioGold Cream copy ia bersifat sejuk dan mesra kulit. Jika digunakan secara berterusan, kulit bukan sahaja bebas dari sebarang masalah, malah ia akan menjadikan kulit lebih halus, lembut, licin dan bersih dari jeragat dan jerawat.

  • Cendawan Mekah telah digunakan semenjak zaman-berzaman dan mampu mengubati 1001 masalah penyakit luaran, In Shaa Allah. Memandangkan ia adalah sejenis bakteria baik yang hidup ia mampu merawat sel-sel kulit yang rosak, menyah toksid sel mati, sengatan, panau, luka, kayap, campak, lumpuh, kebas, ketegangan urat dan lain-lain. Testimoni-testimoni dari pengguna membuktikan keberkesanan dan kehebatan produk ini dalam membantu merawat dan memerangi penyakit yang mereka hadapi

Stokis dan Pengedar BioGold Cream

Hubungi stokis dan pengedar kami untuk mendapatkan produk BioGold Cream. Kami sentiasa bersedia untuk memberikan servis yang terbaik untuk anda!

LUDFI BIN KAMARUDIN

MOBILE STOKIS (Kulim/Lunas) – 0195437855
Admin website dan seorang yang tekun berniaga

SITI ZABEDAH BINTI AHMAD

PENGEDAR (TASEK GELUGOR) -0134380070
Pengedar berdedikasi.

Nurfaizah binti Ismail

PENGEDAR (Sungai Petani) – 0124418357
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc dapibus, eros at accumsan auctor, felis eros condimentum quam, non porttitor est urna vel neque

Norliza binti Kamarudin

PENGEDAR (Kulim) – 0174039343

Muhammad Amrin Bin Ahmad Muslim

Bazar Kurma Al-Mubarak Berdekatan Market Kulim – PENGEDAR (Kulim) -0134892533

Shahrul Nizam bin Shamsuddin

PENGEDAR (Port Dickson) – 0132620714

NURUL FARAHAH BT ZAMRI

PENGEDAR (Kulim-Batu Kawan) – 0134532315

Testimoni Sebenar

Telah beratus-ratus testimoni pengguna yang diterima

Hubungi Kami

Untuk sebarang pertanyaan, sila isi borang mudah dibawah dan kami akan menghubungi anda semula dengan kadar segera